Ydelser - Ditte Dyrlæge - Din mobile dyrlæge på Vestfyn (Assens, Middelfart, Bogense), i Fredericia- og Odense området

Mine ydelser

At gå til dyrlæge er et tillidsspørgsmål. Jeg anser det for utroligt vigtigt at have tid til mine patienter og være nærværende. Kommunikation, tryghed og faglighed er nøgleord i min praksis. Nogle dyr er utrygge ved at skulle komme på en dyrlægeklinik eller blive transporteret dertil. Derfor tilbyder jeg at jeg kan komme hjem til jer, hvor dyret er i sine vante og trygge omgivelser. Ofte er det svært lave en ordentlig undersøgelse af et stresset dyr, og denne stressfaktor oftest undgås ved at undersøgelsen foregår i hjemmet.

For andre dyr betyder transporten og nye omgivelser ikke det store. På klinikken vægter jeg højt, at der er en hyggelig og lidt hjemlig stemning. Det er ikke alle hunde, som skal op og stå på undersøgelsesbordet til en vaccination. Nogle gange foregår undersøgelsen på gulvet i stedet, hvis det skaber mere tryghed hos hunden. 

Alle almindelige undersøgelser, som enhver dyrlæge foretager på en klinik, kan jeg som udgangspunkt også foretage i hjemmet. Jeg kan ligeledes udtage blodprøver mm. hvis det er nødvendigt. Er det mere komplicerede udredninger eller større operationer der skal til, vil jeg oftest henvise til en af min samarbejdspartnere. 

Det sidste farvel er for mange dyreejere en tung beslutning der skal tages, når dyret enten er gammelt, svagt eller sygt. Der er mange følelser på spil og beslutninger der skal tages, når der skal siges farvel til de kære dyr. Jeg giver vejledning omkring muligheder mht. kremering eller om dyret kan begraves i haven, og gennemgår altid proceduren først. Jeg tilbyder at aflivningen foregår i rolige, vante og hjemlige omgivelser, så dyret ikke stresses, og får en værdig og rolig afslutning på livet.